1 Followers
26 Following
fotbollstrojornamn

VM 2018billiga fotbollströjor,fotbollskläder barn ronaldo,sverigetröja fotboll

Fotbolls-VM 2018fotbollskläder barn,arsenal fotbollströjachelsea matchtröja

FIFA rätter upp ett supersized fantasy spel

Den nya HD-boxen är på väg. Brownie poängen är banked. Den fruktansvärda tat är i butikerna (har du ditt Engerland ölkylskåp än?). De tidiga symtomen på världscupfeber är inställda och det betyder att vi behöver fantasihanterare att söka efter en lösning i sommar.

Medan det redan har varit några tidiga inlägg, kanske den mest signifikanta spelet lanseringen hittills har hunnit från äktenskapet av Ronald McDonald och Sepp Blatter (jag kan inte berätta hur svårt det var att motstå det uppenbara clownen) officiellt FIFA-spel, presenterat av McDonalds, öppnar för registrering i helgen ... Brasilien VM tröja 2018

Precis som Champions League-insatsen sponsrad av burgerflipparna, kan det här spelet vara så nära som vi troligen kommer att komma till en Fantasy Premier League-liknande upplevelse. Det finns vissa tydliga likheter i reglerna - i synnerhet fluktuerade spelarens priser (mätt med 1-10 värden i detta spel) och nominering av en kapten för att tjäna dubbelpoäng. Vi vet alla vilka roliga och dilemma dessa två funktioner kan producera.

Det finns massor av oförutsägbara kurvbollar som kastas på väg ändå; 23-mannens trupp med endast två spelare från varje nation som är tillåten vid gruppens scener kommer att bli ett riktigt test och en som lovar att göra det här spelet som skiljer männen från pojkarna eller Big Mac från Happy Meals om du vill fluga analogi till döden.

Hur du kan använda denna trupp när spelet börjar, lovar att bli ännu mer test. Gruppstegen är uppdelad i tre omgångar matcher och du kan välja att delspelare in och ut ur elva när rundan är igång. Det betyder att du kan byta spelare in och ut efter att de har spelat i rundan, inklusive din kapten. Detta gör att du kan spela poäng du redan har tjänat mot de potentiella tjänade av spelare på din bänk som ännu inte ska delta i rundan. Så, även om endast elva spelare kan göra poäng du poäng varje runda, är det här mycket ett truppspel och tinkers kommer att tycka att de har en fördel över hands-off brigaden.

Scoresystemet gynnar också hardcore-chefen. Medan en rak fem poäng är förtjänade för ett mål och tre för en assist, så finns det så extra bonuspoäng att få poäng som är mycket mindre enkla att förutsäga och följa medan du sitter framför lådan.

Det attackerande bonuspunktssystemet ser särskilt ut sig själv. Enligt reglerna spelar spelarna en poäng för varje två bollar de levererar till straffområdet. Det sägs då att detta kan vara via "Spelare som körs, Spelare som passerar, Spelaren mottar, Cross". Kristallklart? Inte riktigt. Lägg till det faktum att poäng också går förlorade för varje fem "bollar borta" och det blir ännu mer grumligt. Tydligen beräknas detta från summan av felaktiga passeringar (förutom felaktigheter) och förlust av besittningsbeslag har lidit ". Höger. Colombia VM tröja 2018

Försök att förklara det som du ritar upp siffror för din liga på kontoret. Följ upp det med att det finns försvar bonuspoäng som ger bonus för att återställa en boll, balanserad ut av borttappade poäng för varje tre begåvade misstag. Nämna sedan att de måste välja 23 spelare och slå dem med det faktum att det finns tre lägen, inklusive en klassisk scoringliga, Head-to-Head-ligor och ett världscup-läge. Den sistnämnda i synnerhet lägger till mer roligt och smak, men allt lägger till en ganska bambuös uppsättning regler och alternativ som hotar att skrämma alla utom den segrade Fantasy Manager.

Detta är inte ditt idealiska spel för en avslappnad mini-ligasituation då men det är gratis att spela så det finns inga problem där. Och trots komplexiteten gör den utmaning det presenterar och bekantskapet med Fantasy Premier League-spelet det ett alternativ som vi troligen stöder här på webbplatsen.

Squad-valet öppnas den 4 juni, då vi kanske kan hitta oss ett par alternativ och överge det här alternativet. Fram till dess, med gratis registrering redan på gång, har vi skapat både klassiska (League Code - 7734-1780) och Head-to-head (League code - 7734-1816) ligor för dig att gå med.

Vi kommer att ta med dig våra synpunkter på några av de andra World Cup Fantasy-spelen som erbjuds under nästa vecka eller så, med Sky Sports och Daily Telegraph-spelen redan öppna och Sun Dream Team-spelet kommer att starta snart.