1 Followers
25 Following
fotbollstrojornamn

VM 2018billiga fotbollströjor,fotbollskläder barn ronaldo,sverigetröja fotboll

Fotbolls-VM 2018fotbollskläder barn,arsenal fotbollströjachelsea matchtröja

Endimensionell Atletico?

Perfekt hemrekord gått, föreslår Samuel Marsden Atletico Madrid måste hitta nya sätt att återupptäcka sin målskickande touch ...

Ju längre det gick desto mindre blev förutsägbar oundviklighet. Men i helgen gick det till slut - Real Madrids seger på Celta Vigo lyfte dem över Atletico Madrid, som blev slagen hemma till Real Sociedad.

La Real blev första laget för att vinna i La Liga på Vicente Calderon den här säsongen - inget besökande lag hade till och med tagit en poäng i ligan framför dem. Det var kulmen på ett dopp i form för Los Rojiblancos, innan de förlorade vid Rayo eller avfyrade ämnen i Malaga, kunde de åtminstone peka på deras hemform. Nu har det tagits från dem.

Diego Simeone har haft en nära felfri 16 månader med ansvar för Atleti. Från att vinna Europa League för att kvalificera sig till årets Copa del Rey-final har allt han gjort gjort upphov till förväntningar på Madrids andra klubb. Men nu, med dem uppvuxna, med Real Madrid att flytta tillbaka framför dem och Copa del Rey och andra plats upp för insatser, finns det ett argument att han nu står inför ett riktigt ledningsprövning.

Den här veckan både AS och Marca sprang historier som impliserar Atletico försöker nya saker i träning och på torsdagen utbildade de sig bakom stängda dörrar på Ciudad Deportiva de Majadahonda, som spelade mot både B-laget och ungdomslaget. Mot en djup Real Sociedad-backlinje i helgen kritiserades laget för att hålla fast vid en plan A som inte fungerade, med spelarna som till exempel fortsatte att spela bollar i utrymmen som stängdes ut första gången och som var kvar stängd.

På utsidan ses att deras arbete i träning är en reaktion på en växande rädsla för att de kanske har blivit alltför endimensionella. Det är oroande att statistiken säkert kan säkerhetskopiera.

Radamel Falcao har gjort 21 mål denna säsong - åtta från straffplatsen - av Atletis totala i Primera på 48. Det motsvarar 44 procent av sina mål, med bara 27 från andra källor. Efter colombianen, Diego Costa, Arda Turan och Raul Garcia toppa poängen med en mager fyra vardera - extra tonvikt måste falla på Costa, som nyligen ringde upp till Brasilien-truppen och med en hälsosam scoringslista på Rayo Vallecano förra säsongen.

Dessa siffror blir särskilt relevanta nu, eftersom Atletico är något stammat. I sina sista sju matcher - där de har vunnit tre, förlorade tre, dras en - de har bara scorat sex mål, i genomsnitt 0,86 mål en match. Under säsongens gång har de i genomsnitt 1,78, drabbade av den senaste torktiden, där de har scorat bara en straff i sina sista tre utflykter.