1 Followers
25 Following
fotbollstrojornamn

VM 2018billiga fotbollströjor,fotbollskläder barn ronaldo,sverigetröja fotboll

Fotbolls-VM 2018fotbollskläder barn,arsenal fotbollströjachelsea matchtröja

Mourinhos spelmakerproblem

Som Jose Mourinho överväger söndagens Clasico, hävdar Mike Barnes att det centrala beslutet för portugisiska är på vem som ska stödja Real Madrid-attacken.
Real Madrid besöker Camp Nou på söndagen för säsongens första Liga Clasico. Under veckorna som går fram till denna fixtur har mycket gjorts i pressen på riftet mellan Jose Mourinho och Sergio Ramos och dess temporära effekt på försvararens engagemang med första laget. Men med alla parter som vill sätta upp det här problemet, kan uppmärksamhet nu vända sig till coachens verkliga utmaningsutmaning för helgen, när man bestämmer vem som ska fylla den kreativa mittfältet mot Primera-ledarna.

Endera Luka Modric eller Mesut Ozil framträder favoriter för den avgörande rollen i ett spel Los Blancos måste vinna för att begränsa åtta punkterna bakom Tito Vilanovas obesegrade bordläggare. Med mål ett viktigt krav måste Mourinho vara äventyrlig och attackera, vilket inte alltid är hans naturliga lutning mot Barcelona.

Sami Khedira är en utomstående kandidat för att replikera rollen mot Barca. Han slog först in i nr 10-positionen i den senaste Champions League-segern mot Manchester City och demonstrerade sedan att han kom fram på Ajax igår, hans öga för ett pass för att hjälpa Cristiano Ronaldo sitt tredje mål. Positionen ser dock ut att vara mellan Modric och Ozil.

Med duoden och Khedira som alla namnges som ersättare för kvällens match mot Ajax i Amsterdam, tycktes Mourinho inte ge bort någonting i förväg av El Clasico. Michael Essien slog in längs XIX Alonso i mittfältet bakom Ricky Kaka, med Khedira som ersatte Essien och Ozil som kom till brasilianen i de sista 15 minuterna av 4-1-segern. Var den sista XI på onsdag ett tecken på den första XI för söndag?

Ozil var enastående för Madrid i förra säsongens Camp Nou Clasico, hans takt som hotar Barca-försvaret, hans retande hörn som ställer in Khediras öppningsmål och hans snabba frisläppning från halvvägs som skapar Ronaldos vinnare. Tyska har levererat mer än 50 assisterar i Madrid sedan hans ankomst sommaren 2010 och har haft ett nästan otvetydigt inflytande på hans lagkamrater. Han har dock uthärdat en svag start på den aktuella kampanjen och med Modric nu ombord anses hans plats vara hotad.

Faktum är att den tidigare Tottenham-mannen verkar ha flyttat framför Ozil i Mourinhos uppskattning sedan han debuterade mot Granada den 2 september. Vederlaget för portugisiska kvarstår om Ozil kan uppfylla kraven på att vara den attackerande kreativa påverkan på Madrids mittfält. På 30 Primera börjar i 2011-12, blev han ersatt 21 gånger, medan Modric avslutade 90 minuter i 34 av 36 Premier League-matcher för de nordliga Londonarna.

Det finns en aggression och motstånd mot Modris spel, kanske ett arv av hans Premier League-upplevelse, som trumpar Ozils mer passiva tillvägagångssätt när oppositionen är i besittning. Ozil har faktiskt ofta anklagats för att vara i periferin av spel när saker inte kommer att planera och två gånger redan den här termen har han blivit utrustad för kritik av sin coach denna säsong och ersatt halvtid, först mot Sevilla och sedan mot Deportivo. Mourinhos offentliga begäran till tyskaren att "förbättra och nå sin normala nivå" har matchats av Modrics ökade närvaro i start XI under samma period.